100427

Heej :D
Nu har jag äntligen hamnat i sängen igen, har längtat hit sen jag gick upp imorse, haha nej då riktigt så illa är det inte, men det va väldigt skönt att lägga sig och jag tror att jag kommer sova som en stock inatt!
Har vart riktigt duktig idag tycker jag, cyklade tur och retur till stan, cyklade fort som tusan hem, vet inte varför men va tvungen att köra om alla som va före mej... *suck* sen så red jag min Superfina häst, vet inte vad det var med honom idag, men han var helt Underbar!:D Så skulle han gärna få vara oftare ;)
Sen näe jag va typ slut så gick jag ut med mammi vovven, trodde dom skulle gå typ 1 timme men det blev tydligen typ 2, så nu är jag helt jättetrött i kroppen.
Och som tur är så har jag haft typ 4 timmar fysik idag, så huvudet är halvdött... ;p

Men nu ska jag iaf Äntligen få sova! Ska bara ringa och säga godnatt till min sötnos först :)

Sov så gott!

Pussar!


Min lilla Skrutt <3 :D


100423

Godmorgon!
Ojojoj, är så himla trött! Är faktiskt  ledig idag tom, men det ryktas om att man inte ska ligga och sova hela dagarna så det är väll bara att kravla sig upp då...
Sötnosen har precis åkte iväg till skolan så jag tänkte att jag skulle passa på att fixa stallet och gå en promis med vovven :)
Det är kallt idag igen.. är ju fasen minusgrader ute! Jag vill ju ha sommmar nu! :p

Ska försöka ta mej ut i kylan nu, (vinterjackan på!)
Men först så ska jag försöka ladda upp en jättegullig bild som jag tog häromdagen :)

Tog bara en halv evighet men nu så!


Lilltjejen och min Beeebis :)

Ha det bra!

Pussar!

100422

Hej!
Vad är det, typ 3:e eller 4:e dagen i rad som jag bloggar :O Wow!
Visserligen inte så mkt men lite iaf!
Idag så hade jag först lite sovmorgon, sen matte E föreläsning och så slutade jag vid lunch, Skönt! Lagom dag tycker jag nog! ;)
Nu har jag kommit hem och ätit lite lunch och försöker få tag på Linnea... Tänkte att jag skulle få med henne ut till stallet så att vi skulle hinna ses lite, men hon svarar inte :/

Får nog gå ut till stallet ändå och fortsätta ringa, vill ju träffa min Linnea!


Inget svar! :(

Wiie, ringde hon :D

Pussar!

100421

Heej Sötnosar!

Tänkte att jag skulle försöka vara duktig och blogga lite mer nu :P

Men nu är det bråttom, måste till skolan, fysik.... :/ Fattar inte hur jag lyckas få så bråttom när jag har gott om tid, är väll för att jag passar på att sega då kanske :p Hihi!

Hoppas ni får en bra dag!

Pussar!


Me today :D

100420

Hej!
Nu har jag kommit hem efter att ha haft min första matte E lektion, som faktiskt inte kändes så "jag-kommer-dö!!" som jag trodde ;) haha, sen så mötte jag upp min snygging på stan och vi åt lite lunch på Subway, Mums, hade inte ätit det innan men det va gott! Dock så får man ju inte så jättemkt för pengarna (dvs om man inte har mina underbara kuponger som jag har fått av min underbara Kinderägg :D Hihi! )

Jag var faktiskt duktig och cyklade fram och tillbaka till stan idag, det va jobbigt! Hade motvind typ hela vägen hem... så nu sitter jag här i fotöljen med mina värkande, halft döda ben.. haha:p Är iaf en himla tur att jag har fått en ny cykel, annars hade hela jag varit död efter en sån cykeltur!

Nu ska jag sega mej lite sen blir det ut med vovven och sen ut och leka med Kimberly och Lilltjejen i stallet :)


Jag idag :)
En söt rosett i håret och den nya tröjan som jag köpte på bikbok igår :)

Nu ska jag "skynda" mej att sega mej ;)

Hoppas det är bra med alla!

Pusspuss!!

100419

Hallå Världen! ;)

Har haft mer än fullt upp ett tag nu har avklarat mina två första tentor på universitetet nu, Fysiken har jag klarat! :D Matten skrev jag idag, men det kände bra så jag hoppas att det går vägen!
I helgen har jag varit med Almarna till Örebro med nya husbilen, va jättemysigt!
Lite shopping blev på Marieberg, inhandlade lite kläder och hör och häpna: ett par skor :O haha ;)

Nu ska jag gå ut med vovven i det fina vädret, sen blir det stallet, borde träna sen också, men har lite ont i halsen så får se vad det blir ;)
Hoppas det är jättebra med alla!

Pussar!:)


RSS 2.0